Van 17 t/m 19 april heeft HKO de bloemetjes buiten gezet tijdens het repetitieweekend in Polsterholt. U vraagt zich waarschijnlijk af waar dat is. Dat is in Limburg, net voorbij Roermond.

 

Dit enorm gezellige en geslaagde weekend was gevuld met vele sociale en verbindende activiteiten, waarbij vooral veel gelachen werd. Maar er moest ook gewerkt worden. Onder leiding van Arlette is er ook hard gerepeteerd. Zelfs op de vroege zaterdagochtend. 

Als klap op de vuurpijl gaf HKO een concert samen met Harmonie Concordia Melick. Harmonie Cordordia Melick olv Theo Wolters speelde voor de pauze met een prachtig, wat klassieker repertoire. HKO heeft na de pauze wat lichtere werken opgevoerd in voorbereiding voor het aankomende jubileumconcert op 12 juli. 

Het bleek een hele succesvolle en gezellige samenwerking: Harmonie Concordia Melick opgericht in 1882 en bestaande uit 120 spelende leden versus HKO opgericht in 2005 en bestaande uit ca. 35 spelende leden. Concordia Melick, bedankt!

Zaterdagavond werd nog even geproost op het leuke concert van die avond en zondag is er afgesloten met een pittige jubilieum quiz met vragen over (uiteraard) muziek en de HKO-historie. 

Weekendcommissie, bedankt voor het geslaagde weekend. Enuh... volgend jaar weer?