De afgelopen tijd hebben veel kinderen meegedaan met de muzieklessen van Ben je Betoeterd van Het Kerkeveld Orkest. De kinderen die slagwerk les gehad hebben, krijgen nog een extra workshop in samenwerking met Slagwerkgroep Neerbosch-Oost uit Nijmegen. Voor de workshop zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar voor kinderen vanaf 8 jaar die graag kennis willen maken met slagwerk.

Deze workshop vindt plaats op vrijdag 17 juni vanaf 19.00 uur. Uw kind mag hier gratis aan meedoen, zonder verdere verplichtingen. Het doel van de workshop is kinderen enthousiast maken voor het spelen van slagwerk. Tijdens de workshop gaan de kinderen een leuke voorstelling voorbereiden. Direct aansluitend wordt de voorstelling uitgevoerd voor de ouders, een echt slagwerkconcertje dus! Na de voorstelling kunnen de kinderen nog even blijven om te kijken bij de repetitie van de slagwerkgroep. Zo krijgen ze een goed beeld van wat een slagwerkgroep doet. Rond 20.30 is de avond afgelopen.

De locatie voor de workshop is:

Wijkcentrum De Schalmei
Symfoniestraat 204 6544TN Nijmegen

Wil uw kind gebruik maken van deze unieke kans om de workshop te volgen, meld uw kind dan aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de naam en leeftijd van uw kind. Mochten er teveel aanmeldingen zijn, zullen we loten wie er mee mag.