Vijverconcert

Van 19 juni 2016 15:00 tot 17:00

Dit schooljaar is Het Kerkeveld Orkest het muziekeducatieproject Ben je Betoeterd gestart voor leerlingen van basisschool de Trinoom . Dit project is begin van dit jaar begonnen met muzieklessen op de Trinoom waarbij kennis is gemaakt met het harmonieorkest en haar verschillende instrumenten. Veel leerlingen hebben daarna gebruik gemaakt van de mogelijkheid om mee te doen aan de introductielessen. Tijdens deze lessen hebben de kinderen in 10 lessen geleerd om op een muziekinstrument te spelen.
Op zondag 19 juni 2016 zullen de leerlingen deze fase van het project afsluiten door hun muziekkunsten te vertonen tijdens het jaarlijkse Vijverconcert van Het Kerkeveld Orkest. Tijdens het Vijverconcert zullen ook Het Kerkeveld Orkest en Het Leerlingenorkest van Het Kerkeveld Orkest (LOHKO) beide een veelzijdig optreden verzorgen. Als klap op de vuurpijl zullen de drie orkesten ook nog samen spelen: de leerlingen van Ben je Betoeterd, LOHKO en HKO.

Locatie

Het concert vindt buiten plaats bij de vijver van de wijk het Kerkeveld in Wijchen. Bij slecht weer (voorspellingen) zullen wij uitwijken naar wijkcentrum De Brink. Dit zal dan uiterlijk zaterdag 18 juni bekend worden gemaakt op deze website.