Concert: Beats & Blazers

Beginnend op 4 februari 2017
Labels: HKO

Voor ons verlate nieuwjaarsconcert hebben we dit jaar de samenwerking gezocht met Slagwerkgroep Neerbosch-Oost uit Nijmegen. Met deze groep heeft Het Kerkeveld Orkest vaker samen gespeeld en dat was een groot succes.
Het Kerkeveld Orkest uit Wijchen staat onder leiding van Arlette Zwaans. Wij spelen een gevarieerd programma met veel spaanse invloeden.
nbo in actie
Slagwerkgroep Neerbosch-Oost bestaat uit een groep enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 8 tot 60 jaar. Sinds 2014 staat de groep onder leiding van Melvin Puijn. Tijdens het concert speelt de groep stukken met zowel ritmisch als melodisch slagwerk.
Het orkest en de slagwerkgroep zullen afwisselend nummers ten gehore brengen, maar zorgen samen voor een swingende finale.

IMG 9061
Na afloop van het concert is er een afterparty met een hapje en drankje en live muziek. De Friese band Hjirris, waarvan ook één van onze muzikanten deel uitmaakt, zal in akoestische setting zorgen voor de muziek.

Kaarten

Kaarten zijn € 10 voor volwassenen, € 5  voor kinderen tot 12 jaar. Het tarief voor gezinnen met twee ouders of begeleiders en kinderen is € 20. Kaarten zijn bij aanvang van het concert in de zaal verkrijgbaar of via één van onze leden. U kunt ook kaarten reserveren door een bericht naar ons te sturen via het contact formulier.