Zomerconcert

Beginnend op 25 juni 2017 15:00

Op zondagmiddag 25 juni om 15:00 uur geeft Het Kerkeveld Orkest weer een concert in de wijk Kerkeveld. Dit jaar is het niet zoals u gewend bent bij de vijver, maar op het grasveld tegenover basisschool de Trinoom in Diemewei.

Tijdens het zomerconcert kunt u niet alleen van Het Kerkeveld Orkest genieten, maar ook van ons kersverse nieuwe jeugdorkest. Dit jeugdorkest is voortgekomen uit de eerste editie van ons succesvolle onderwijsproject Ben je Betoeterd. Vanaf 25 juni zal het jeugdorkest verder gaan onder een nieuwe naam. Deze zal tijdens het concert onthuld worden. Het jeugdorkest staat onder leiding van Robert Bok, tevens bassist in het grote orkest.

Naast het jeugdorkest treden ook alle leerlingen uit de tweede editie van Ben je Betoeterd op. Zij hebben in groepjes 10 muzieklessen gevolgd op dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone, hoorn of slagwerk. Daarnaast hebben ze onder leiding van Annemarie Kosse lessen in samenspel gehad, waarbij ze hebben kunnen ervaren hoe het is om in een orkest te spelen. De leerlingen laten u graag horen wat ze geleerd hebben!

Het concert is gratis toegankelijk.