Concert met stadskoor Grave

Beginnend op 14 oktober 2018 15:00
Labels: HKO

Stadskoor Grave en Het Kerkeveld Orkest geven op zondag 14 oktober 2018 een gevarieerd Najaarsconcert in de Schakel, Pius XIIe straat 85 in Wijchen. Het concert begint om 15.00 uur.

Stadskoor Grave is een profaan koor en telt momenteel bijna 60 leden. De leden zijn afkomstig uit de gemeente Grave en omgeving, waartoe ook de Gelderse regio Wijchen/Nijmegen hoort.
Stadskoor Grave geeft jaarlijks meerdere concerten zowel in de stad Grave als in de regio.
 
Het programma van Stadskoor Grave kent enkele mooie klassieke werken met onder andere Abendruhe en het feestelijke Sancta Maria van Mozart. Maar ook moderne muziek in diverse talen zoals Cent mille chansons, Morning has broken en Jiddische Lyrics Bashana Haba’ah.
Stadskoor Grave geeft zo invulling aan haar slogan:
Zingen bij Stadskoor Grave is een feest van muzikale verwondering.

De muzikale leiding van Stadskoor Grave is in professionele handen van dirigent Geert Verhallen en Selma Peters zorgt voor de begeleiding op piano.

Het Kerkeveld Orkest uit Wijchen laat u genieten van veel verschillende muziekstijlen. Van het klassieke ‘Nocturne’ tot ‘Fly me to the Moon’. Daarnaast krijgt u met de nummers ‘March to Mars’, ‘Images of a City’ en ‘Theme from Star Trek’ vast een klein voorproefje van wat u te wachten staat bij ons volgende grote winterconcert ‘Space’, op 23 februari 2019 in ’t Mozaïek.

Laat u verrassen en kom deze middag in de Schakel naar een wervelend Najaarsconcert.
De entree bedraagt €5,- met in de pauze een gratis kopje koffie/thee met iets lekkers.