Hans van de Moosdijk - slagwerk

Hans van de Moosdijk (Vinkel, 1991) startte op 10 jarige leeftijd met zijn eerste slagwerklessen. Meteen na zijn VWO-opleiding startte hij aan de vooropleiding klassiek slagwerk aan het ArtEZ conservatorium in Arnhem. Vervolgens volgde Hans de studie Bachelor Klassiek Slagwerk vanaf 2010 en in 2016 is Hans afgestudeerd voor de Master Klassiek Slagwerk aan het conservatorium in Zwolle. Hij speelt in diverse ensembles en/of orkesten, maar is actief als slagwerkdocent, dirigent en examinator.
Naast zijn werkzaamheden als slagwerkdocent van het Kerkeveld Orkest is Hans dirigent bij: Heineken Percussion Ensemble en Slagwerkgroep Union en als docent bij verschillende verenigingen.

Hans van Moosdijk 1

 

Nord Strik - saxofoon

Nord Strik is vanaf het begin van het Ben je Betoeterd project verantwoordelijk voor het verzorgen van de saxofoonlessen. Sinds 2013 geeft hij les aan zowel jong en oud en in 2014 is hij gestart met zijn eigen onderneming Nord Strik Muziek Expertise waar naast muzieklessen ook muziektherapie gegeven wordt. Als docent is hij naast Ben je Betoeterd ook vast verbonden aan de muziekopleiding van ‘Mixure Music’ in Rijkevoort. Buiten deze werkzaamheden speelt hij in diverse orkesten en bands zoals ‘Het Vierdaagse Orkest’ te Cuijk en ‘La très illustre compagnie du chat noir’. Hij is verder nog dirigent van ‘Mixure Music’ Rijkevoort en ‘Studieorkest Op Maat’ Gassel.

Het belangrijkste van muziek maken is dat het leuk is om te doen. Hij vindt het belangrijk dat er zowel individueel als samen spelplezier wordt beleefd. Dit project geeft kinderen de kans om kennis te maken met de geweldige wereld van muziek.

Rob Daanen

 

Herman van Teffelen - trompet/hoorn

Herman van Teffelen is trompettist, dirigent en muziekdocent. Zijn muzikale carriëre is op 8-jarige leeftijd bij de plaatselijke fanfare in Beuningen (Gld) begonnen. Van 1983 tot 1993 heeft hij gewerkt als militair muzikant bij de koninklijke luchtmacht. In die tijd heeft hij ook zijn akte docerend musicus trompet behaald in Arnhem. Na de luchtmachttijd is hij verder gegaan als zelfstandig ondernemer met een lespraktijk voor klein koper en werd hij dirigent van verschillende muziekverenigingen.
Naast diverse solo programma's heeft hij zijn harmonie en fanfare directie behaald aan het conservatorium in Rotterdam.

Hans van Teffelen

 

Jacqueline Arts - Fluit

Jacqueline Arts-Rutten (1993) stapte na drie jaar blokfluit bij de plaatselijke muziekvereniging in Brabant over op de dwarsfluit. Zij slaagde binnen vijf jaar voor haar A-, B-, C- en D-diploma met lof van de jury. Vervolgens studeerde ze verder aan de conservatoria van Tilburg, Arnhem en Zwolle en is afgestudeerd in zowel lichte (jazz, pop & wereldmuziek) als klassieke muziek.

Regelmatig speelt Jacqueline in (orkest)projecten of met begeleiding van pianist, gitarist of band. Daarnaast werkt ze als muziekdocent bij muziekverenigingen, op basisscholen en bij muziekschool Zinder in Tiel en muziekschool De Lindenberg in Nijmegen. Verder organiseert ze concerten voor derden. Sinds 2008 geeft zij muziekles aan leerlingen met de meest uiteenlopende leeftijden en wensen op dwarsfluit, blokfluit, saxofoon en klarinet.

Jacqueline Arts Rutten dirigent