De leerlingen van groep 5 hebben tijdens de muzieklessen op school kennis gemaakt met verschillende instrumenten van het harmonieorkest. Na de presentatie van deze lessen bestaat de mogelijkheid om in te schrijven voor de tweede fase van het project Ben je Betoeterd: de introductielessen. Kinderen vanaf groep 5 van een Wijchense basisschool kunnen aan deze introductielessen deelnemen.

Deze periode bestaat uit 3 proeflessen op drie verschillende instrumenten naar keuze. Deze lessen starten na de kerstvakantie. Per instrumentengroep geven vakdocenten de lessen. Als je daarna door wil gaan, dan kies je een instrument waarop je 12 muzieklessen krijgt. Deze lessen starten medio maart. 

Het is zeer leerzaam en leuk om met andere kinderen samen te spelen. Daarom ga je na een aantal lessen op je muziekinstrument samenspelen bij HKO Go Start. Je sluit de introductielessen af met een optreden samen met andere orkesten van Het Kerkeveld Orkest. 

Om uw kind aan te melden of voor meer informatie kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..