De leerlingen van groep 5 en 5-6 hebben tijdens de muzieklessen op school kennis kunnen maken met verschillende instrumenten van het harmonieorkest. Na de presentatie van deze lessen bestaat de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de tweede fase van het project Ben je Betoeterd: de introductielessen.

Deze periode bestaat uit 15 proeflessen op een instrument naar keuze. De lessen starten na de kerstvakantie. Per instrumentengroep worden de lessen door een vakdocent gegeven.

Het is zeer leerzaam en leuk om met andere leerlingen samen te spelen. Hiervoor zijn er samenspeellessen op donderdag van 16:30 tot 17:00 in wijkcentrum De Brink. Deze samenspeellessen worden verzorgd door Joyce Meuwissen.

De beoogde instrumenten zijn: fluit, saxofoon, klarinet, trompet, trombone, hoorn en slagwerk. De introductielessen worden afgesloten met een optreden samen met Het Kerkeveld Orkest.

Kinderen vanaf groep 5 van een Wijchense basisschool kunnen aan deze introductielessen deelnemen.

Om uw kind aan te melden of voor meer informatie kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contact formulier.